The Shamans Journey

Sam Holland

Sam geeft les in metaphysische onderwerpen sinds 1975. Hij geeft lessen, workshops, readings met de Serafijn Temier en lezingen in de Verenigde Staten en Europa.

Hij is de Auteur van "Meditation for Transformation", "A Guide for Spiritual Growth", "Meditations That Lighten the Spirit and Feed the Soul" and "Spirituele Plaatsen en hun verbinding met het Universum". Hij was ook de grondlegger van "The Foundation for the Recovery of Ancient Wisdom" - een stichting die onderzoek doet naar oude culturen en hun wijsheid opnieuw naar voren brengt in onze tegenwoordige tijd.

Sam staat bekend om zijn liefde voor - en praktische benadering van metafysica. Zijn vele reizen en studies brengen een unieke reeks mogelijkheden bij elkaar, in het bijzonder in het veld van de metaphysische wetenschappen.

Op dit moment werkt Sam samen met de Serafijn Temier in een “merged mediumship” en geven Sam en Temier ‘Healing Gatherings’, ‘Symposiums’, persoonlijke readings met Temier en ‘Spiritual Purpose Astrological Readings’.

Readings en webinars met Sam en Temier worden gegeven in het engels.

Lees hier hoe Sam en Temier jou kunnen helpen op je pad.
Anne Claire Venemans

Anne Claire heeft altijd een mystieke benadering naar de natuur en het leven in het algemeen gehad.

Sinds 1984 gebruikt zij dit perspectief in haar Mystieke Sieraden. Zij geeft lessen en workshops die op een praktische manier met universele energieën werken, waardoor iedere workshop een ontdekkingsreis worden naar je Zelf en je levenspad. Door jezelf beter te leren kennen, breng je meer balans in je leven.

Zij is de mede-auteur van "Spirituele Plaatsen en hun verbinding met het Universum" en ontwikkelde "Symboolstenen, een oeroude sjamanistische techniek voor het verkrijgen van inzicht".

Anne Claire creëert unieke Mystieke Sieraden die zijn afgestemd op de persoonlijke energie van de drager.

Zij tekent ook ‘Persoonlijke Empowerment Mandala’s’.

Daarnaast werkt zij in haar healing en coaching praktijk ‘Cheiron Wellness’ en geeft zij Tarot readings en Symboolstenen readings.

Lees hier hoe Anne Claire jou kan helpen op je pad.